Välj en sida

Nu är det dags för den nya generationens ljuskällor att ta vid. Börja att byta ut dina lampor redan nu!

Kostnadseffektivt alternativ

LED lampor har många fördelar. Först och främst är de extremt kostnadseffektiva och du sparar mycket på att byta till ledbelysning. En LED lampa har så mycket som upp till 90 procent lägre förbrukning än vad vanliga lampor har. Dessutom har de en betydligt längre livslängd, blir inte varma på samma sätt (vilket gör att de lämpar sig utmärkt även till växtbelysning!) och de är flimmerfria. En LED lampa är den i särklass mest energisparande lampan som finns på markanden.
Du hittar lätt LED lampor som är så väl smarta som snygga, eftersom utbudet av ledbelysning på marknaden är stort.
I dag är LED lampor det självklara alternativet till de gamla traditionella glödlamporna och oavsett vad du söker för LED lampa lär du finna det du söker. De finns i många olika utföranden på så väl sockel som form och du kan även hitta lampor som är dimbara. Ledbelysning med dimmer är perfekt eftersom du då kan anpassa ljusstyrkan – ljust när du behöver se bra och mysigare ljus när du vill ha en stämningsfull atmosfär.

Vilken färgtemperatur ska jag välja?

Extra varmvitt ljus ger fin stämning till exempelvis vardagsrum och sovrum. Ljuset påminner lite om levande ljus och ger ett behagligt sken.
Varmvit passar perfekt till förslagsvis restauranger och hotell. Det ger ett behagligt ljus som lämpar sig bra om du vill skapa en hemtrevlig och mysig atmosfär.
Kallvit ska du välja om du behöver se bra, som till exempel på kontor och andra slags arbetsmiljöer.
Dagsljusvit, slutligen, är den färgtemperatur du bör välja om du söker ett ljus där även de minsta detaljerna syns bra. Perfekt på ställen där detaljerande arbeten utförs.
Fråga gärna expertisen hos din försäljare om du har frågor!