Välj en sida

Att uppgradera de lysrör du har idag till LED lysrör, det gör att du kan spara pengar, spara tid samt att du även då blir klimatsmartare. Det finns 10 goda anledningar till att byta till en led lysrörsarmatur. Vi går igenom dem nedan.

LED lysrör sänker energikostnaderna

Du kan sänka din energiförbrukning en hel del eftersom att ett led lysrör, det förbrukar cirka 60 % mindre energi än det traditionella kvicksilverlysröret.

Du minskar underhållskostnaderna

Då du byter till en lysrörsarmatur led, så minskar du underhållskostnaderna med två tredjedelar. Det beror på att ett lysrör med led, det håller cirka tre gånger längre. Så det är färre byten.

Du får lika bra ljus som kvicksilverlysrör

Lysrör med led, de ger bra ljus utan att blända. Dessutom är de flimmerfria!

Led lysrör fungerar i befintliga armaturer

Om du redan har en lysrörsarmatur uppsatt hemma med ett traditionellt lysrör, så kan du enkelt bara byta ut själva lysröret utan att behöva köpa en helt ny armatur.

LED-lysrör är helt fria från kvicksilver

Alla konventionella lysrör innehåller kvicksilver, men det gör inga led lysrör då de är helt fria från detta ämne.

Lysrör med led bidrar till minskat koldioxidutsläpp

Genom att byta till ett led lysrör så bidrar du till minskat koldioxidutsläpp. Det har att göra med att energiförbrukningen är 60 procent lägre en ett kvicksilverlysrör.

Led lysrörsarmatur avger mindre värme

I ett lysrör med led så omvandlas 80 % av energin till ljus och 20 % till värme. Med konventionella lysrör är det tvärtom!

Enkelt att välja rätt led lysrör

Det är superenkelt att välja rätt lysrör med led, eller välja en lysrörsarmatur led. Du behöver bara gå in på lampornu.se. Där har du en massa bra lysrörsarmaturer samt andra led lampor att välja på. Du kan även läsa mer om de olika lysrören och lamporna på deras sida.